Datum objave: 30. Prosinac 2016

Zlatni medenjak ide kukičanim jaslicama Novog Bagata

Šibenik News
Šibenik News

U sklopu ovogodišnjeg Adventa u Šibeniku, „Adventura 2016.“, i ove godine proveden je nagradni natječaj „Božićni medenjak“. Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika nagradili su vlasnike poslovnih i privatnih prostora koji su „najslađe“ ukrasili svoje izloge, balkone i okućnice.


Ovogodišnja pobjednica i ponosna vlasnica  „Zlatnog medenjaka“ je Milenka Mrša, vlasnica trgovine „Novi Bagat“ u Ulici Fausta Vrančića. Svojom originalnošću i ručno izrađenim dekoracijama od ekoloških materijala gospođa Mrša oduševila je povjerenstvo „Božićnog medenjaka“, ali i sve prolaznike te je osvojila novčanu nagradu u vrijednosti od 1.000 kuna.

 

 


Drugo mjesto nagradnog natječaja, „Srebreni medenjak“ i novčanu nagradu u vrijednosti 700 kuna osvojio je Danijel Hrg za uređenje svoje trgovine Deni Design na Maloj loži, dok su treće i četvrto mjesto, odnosno „Brončani medenjak“ podijelile Galerija „Juraj Dalmatinac“ i Galerija „Dana“ na Dobriću, a svakoj je pripala novčana nagrada od 500 kuna. 

 

FOTO: Vlasnici bronačnog medenjaka, Galerija Dana (gore) i Galerija J. Dalmatinac (dolje)


- Drugu godinu za redom, ovom nagradnom igrom cilj nam je revitalizirati staru gradsku jezgru i motivirati trgovce i stanare da svojim idejama i kreativnošću doprinesu podizanju božićne atmosfere naših 'kala, skala i buta'. Hvala svima Šibenčanima koji su se odazvali akciji, a posebno čestitam našim ovogodišnjim laureatima na kreativnosti - kazao je direktor Turističke zajednice grada Šibenika, Dino Karađole.
 

Iz kategorije: Kultura