Datum objave: 30. Prosinac 2016

Nakon plastic free Adventa, Šibenik ima i najromantičniji doček na otvorenom

Šibenik News
Šibenik News

Nakon jedinog hrvatskog plastic free Adventa, Šibenik se može pohvaliti i najromantičnijim dočekom u Lijepoj Našoj. Epitet si je nadjenuo Grad Šibenik i to s razlogom budući da će Šibenčani staru godinu ispratiti uz Massima.

 

- U novu 2017. godinu Šibenčane će na pozornici u Docu uvesti jedan od najpopularnijih izvođača hrvatske glazbene scene Massimo Savić. Najromantičniji doček uz Massimove hitove i Cabaret bend počinje u 22.30 sati. Točno u ponoć nebo nad Šibenikom tradicionalno će obasjati vatromet, a novogodišnju čestitku svim građanima Šibenika uputit će gradonačelnik Željko Burić - obaviještavaju iz gradske uprave Krešimirovog grada.

 

Zbog organizacije dočeka Nove godine doći će do očekivanih promjena u prometu te radnom vremenu ugostiteljskih objekata. Tako će u subotu, 31. prosinca, od 14 sati biti zatvoren promet dijelom obale od nekadašnje Peškarije do Doca, dok će od 20 sati istog dana, za sav promet biti zatvorena cijela šibenska riva.

 

U novogodišnjoj noći ugostiteljski objekti iz skupine „Restorani“ i „Barovi“ na području grada Šibenika mogu raditi bez ograničenja, a puštanje glazbe dozvoljeno je do 04,00 sata 1. siječnja 2017. godine.

 

- Šibenčani će se na Silvestrovo za najluđu noć u godini početi zagrijavati već na Adventuri u Perivoju Roberta Visianija uz domaću grupu Fenix koja će od 13 sati izvesti vatrene izvedbe popularnih hitova.  Kraj šibenske Adventure, jedinoga plastic-free adventa u Hrvatskoj, veličanstveno će označiti prvog dana nove godine, 1. siječnja 2017. godine grupa Elemental. Koncert počinje u 21 sat - podsjećaju iz Ureda gradonačelnika.

 

Iz kategorije: Kultura