Datum objave: 29. Prosinac 2016

Kazališna adaptacija dječjeg hit animiranog filma Frozen stiže u šibensko kazalište

Šibenik News
Šibenik News

Nakon hit kazališne predstave Maše i Medvjed, Hrvatskog narodno kazalište u Šibeniku ugostit će još jedan planetaran hit, s velikog ekrana 'skida' se Frozen: Zaleđeno kraljevstvo'. Predstava za djecu gostuje u šibenskom kazalištu 14. siječnja, u dva termina, u 11 sati i 12.30 sati.

 

Ulaznice kreću u prodaju četiri dana ranije, točnije 10. siječnja, a moći će se kupiti na blagajni kazališta u vremenu od 10 do 12 sati te popodne od 18 do 20 sati.

 

Predstava traje 45 minuta, a režiju i adaptaciju potpisuje Ljubomir Stanković.

 

Inspiriran pričom Hansa Christiana Andersena, Snježna kraljica, Ljubomir Stanković napravio je dječju kazališnu predstavu i adaptirao je na hrvatski jezik.
Redatelj i glumci odvode nas u predstavi u avanturu Snježnim kraljevstvom uz neustrašivu optimisticu Annu koja, uz pomoć gorštaka Kristoffera i nespretnog snjegovića Olafa prkosi ledenim opasnostima dok traga za sestrom Elsom čije su ledene magične moći ovile kraljevstvo u vječnu zimu. Uz mistična bića, neočekivane prevrate i prijateljstva ova dječija kazališna predstava, zimska čarolija za djecu i odrasle, donosi još jednu poslasticu za cijelu obitelj.


U ovoj dječijoj kazališnoj predstavi upoznajemo simpatične likove. Predstava ima i primjesa mjuzikla za djecu, jer je puna glazbe, igre, plesa i naravno dobre glume. U snježnom kraljevstvu uvijek je zima. Elsa, princeza Arendella, ima kriokinetičke moći kojima može manipulirati ledom i snijegom... I tu nastaje zanimljiva priča sa sretnim završetkom.

Iz kategorije: Kultura