Sidebar Menu

Datum objave: 07. Prosinac 2016

Natjecanje u vezivanju kravata bez odaziva, jedna kravata ipak zavezana

Snježana Klarić
Snježana Klarić

Natjecanje u vezivanju kravata nije izazvalo veliku pozornost Šibenčana, odnosno nije izazvalo nikakvo zanimanje Šibenčana. Natjecanje kojemu se odazvao tek tročlani žiri u sastavu Jagode Sablić, inicijatorice projekta 'Kravata - Croata' u okviru kojeg se natjecanje održalo, zatim Anite Rončević, vlasnice krojačkog salona 'Đina', te Danijela Hrg, umjetnika, dizajnera i vlasnika trgovine 'Deni Design'. 

 

FOTO: Demonstracija znanja vezivanja kravate u praksi 

 

Da ne bi bilo da je natjecanje prošlo bez ijedne vezane kravate pobrinuo se jedan čovjek, lokalni novinar koji je u Gradsku knjižnicu 'Juraj Šižgorić, gdje se neuspjelo nadmetanje održalo, stigao po zadatku. 

 

FOTO: Gradska knjižnica pripremila je poklone no uzalud

 

Pitanje znaju li Šibenčani vezati kravatu ostalo je bez odgovora, ali napravilo se mjesta za još jedno, dva upitnika. Drže li Šibenčani do kravata, cijene li taj odjevni predmet i njegovu povijest ili je to, ipak, u moderno doba rezervirano samo za one koje volimo etiketirati kao poslovne, uspješne, direktore, menadžere... 

 

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam