Sidebar Menu

Datum objave: 03. Prosinac 2016

FOTO: Mališani s Građe oduševili svetog Nikolu lutkarskom predstavom

Snježana Klarić
Snježana Klarić

U programu danas održane Šibenske regate krstaša, posebno dojmljivi bili su mališani iz dramsko - scenske skupine dječjeg vrtića Građa s lutkarskom predstavom 'Luca i Stipe' koji su sve češći sudionici raznih događanja u Krešimirovom gradu. 

 

 

Uz pomoć svojih odgojiteljica, tete Željane Ljubić i teta Mile Kovač, mališani su lutkama dočarli nekoliko prizora iz života starog Šibenika te svojim umijećem 'baratanja' lutkama, zapamćenim tekstom, ali i pjevanjem oduševili su sve prisutne na šibenskoj obali. 

 

 

Scenu i lutke izradile su teta uz pomoć svojih mališana koji su ove subote bili na ponos svojim roditeljima. Prave male zvjezdice koje se nisu dale smesti publikom pred sobom.

 

 

Osim pozornosti roditelja, braće i malih prijatelja, mališani su privukli pozornost i ostalih prolaznika šibenskom rivom, a među njihovom publikom našao se, bijelom bradom i sa štapom u ruci,  sveti Nikola. 

 

 

Radujemo se nekom ponovnom susretu s ovim vrijednim mališanima. 

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.