Sidebar Menu

Datum objave: 01. Prosinac 2016

Promocija talijanskog izdanja zbirke pjesama Lucije Zmijanović

Šibenik News
Šibenik News

Lucija Zmijanović, učenica četvrtog razreda Osnovne škole Faust Vrančić prošle je godine objavila zbirku pjesama 'Ja se ne bojim'“ u nakladi izdavačke kuće Urednik d.o.o. iz Zagreba. Knjiga je već doživjela dva izda, a sada sutra će biti promovirano i njeno izdanje na talijanskom jeziku pod naslovom 'Io non ho paura'.

 

FOTO: Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović ima svoj primjerak Lucijine zbirke

 

Pjesme objavljene u Lucijinoj zbirci koju je ilustrirala sama autorica, nastale su nešto ranije, dok je Lucija još bila učenica prvog i drugog razreda. Osim zbirke pjesama 'Ja se ne Bojim' Lucija je autorica i ilustrirane slikovnice 'Priča o bojama' za koju je dobila posebnu nagradu na državnom natjecanju Moja prva knjiga, 2014. godine.

 

FOTO: Pozivnica za događanje


Promocija talijanskog izdanja zbirke pjesama Lucije Zmijanović 'Ja se ne bojim' bit će održana u subot, 3. prosinca, u 18 sati i 30 minuta u atriju Muzeja grada Šibenika. Na promiciji će nastupiti učenici Glazbene škole Ivana Lukačića koju pohađa i Lucija.

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam