Datum objave: 25. Studeni 2016

VIDEO: Morcheeba se vraća u Hrvatsku, a Skye Edwards ne zaboravlja Šibenik

Šibenik News
Šibenik News

Trip - hop legende Skye Edwards i Ross Godfrey (Morcheeba)  vraćaju se u Hrvatsku. Nažalost, neće ponoviti koncert u Šibeniku, već nastupaju u zagrebačkoj  Tvornici kulture u subotu, 26. studenog. No za novinarku Mariju Lokas prisjetili su se ovoljetnog nastupa na tvrđavi sv. Mihovila.

 

Osim što su nastupom oduševili publiku, tih dana za vrijeme boravka u Šibeniku, snimili su i video  spot za tada najavnu pjesmu 'Light of Gold' za novi studijski album 'Skye/Ross'.  Za protagoniste spota izabran je šibenski mladi par, Danijel Ferić i Sara Pauk koji su oduševili redatelja Toma Meriliona.

 

- Bili smo pozvani da sviramo na šibenskoj tvrđavi. Kad smo ugledali takav zapanjujuće lijep prizor, odmah smo znali kako bi bila jako dobra ideja da tamo snimimo i naš video. Za moj četvrti solo album “In a Low Light” napravila sam spot s redateljem Tomom Merilionom za pjesmu naziva “Said and Done”. Rossu se taj video jako svidio, pa sam mu predložila da ponovno surađujemo s Tomom za pjesmu “Light of Gold”. Njegova je ideja da se radnja vrti oko mladog ljubavnog para. Poslali smo poruku na svojim društvenim mrežama i tako smo došli do preslatkog para iz Šibenika, Sare i Daniela. Tom ih je snimio na različitim lokacijama po gradu tijekom cijelog dana koji je završio uvečer na našem nastupu - objasnila je Skye za Jutarnji list.

 

 

 

 

 

 

Video

Iz kategorije: Kultura