Sidebar Menu

Datum objave: 23. Studeni 2016

VIDEO: Advent u Šibeniku među deset idiličnih blagdanskih destinacija

Šibenik News
Šibenik News

Advent u Šibeniku našao se na popisu 10 idiličnih mjesta koja se moraju posjetiti ovih blagdana. Zajedno s gradovima poput Zagreba koji je zbog prošlogodišnjeg Adventa proglašen najboljom europskom blagdanskom destinacijom, Splitom ili Osijekom, Šibenik dijeli ovaj laskav popis.

 

Adventski vodič kroz Hrvatsku donosi portal punkufer.hr, a program Adventa u odnosi na preostalih deset destinacija u Lijepoj Našoj ističe se svojom ekološkom crticom.

 

- Šibenik će ove godine biti domaćin prvog ekološki osviještenog Adventa u Hrvatskoj. Adventura 2016. Budi u Šibeniku bit će lišena plastike i plastične ambalaže, a sve što se bude koristilo u ugostiteljstvu i prodaji bit će biorazgradivo - pišu na portalu.

 

Advent u Šibeniku počinje 9. prosinca, a ove godine očekuje se program u Perivoju Roberta Visianija na svim etažama namijenjen najmlađim posjetiteljima do onih najstarijih generacija Krešimirovog grada. Veselimo se!

 

Kako je Šibenik živio tijekom prosinca prošle godine posjećamo se gledajući kadrove u nastavku:

Video

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam