Sidebar Menu

Datum objave: 22. Studeni 2016

Dođite, ćalabrcnite i upoznajte Turiju i Plamenka prije premijerne izvedbe

Šibenik News
Šibenik News

Uoči premijerne izvedbe dječje opere za odrasle kako ju je autor, mladi Šibenčanin Borna Erceg nazvao još prije deset mjeseci dok je operna pjevačica Jelena Pletikosa dovršavala libreto za istu, ovaj autorski dvojac svoju prvu operu predstavit će u foajeu Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku.

 

Ovih dana ekipa boravi u Splitu, no u petak, 25. studenog, bit će u Krešimirovom gradu, kada će u šibenskom teatru s početkom u  19 sati predstaviti operu.

 

- Malo ćemo pričati, malo ćemo se zezati, malo ćemo svirati, malo ćemo pjevati, možda ćemo nešto malo i ćalabrcniti... U svakom slučaju, dobro ćemo se zabaviti i super ćemo vas pripremiti za premijernu izvedbu 1. prosinca - najavili su autori.

 

Klikom na poveznicu TURIA I PLAMENKO prisjetite se kako je nastala ideja o ovoj operi čiju premijernu izvedbu očekujemo prvog dana prosinca.

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.