Datum objave: 22. Studeni 2016

Volim svoju županiju - izložba fotografija u organizaciji Hrvatske zajednice županija

Šibenik News
Šibenik News

Izložbu 'Volim svoju županiju', u organizaciji Hrvatske zajednice županija i Šibensko – kninske županije, otvorit će šibensko-kninski župan Goran Pauk ujedno i predsjednik Hrvatske zajednice županija u srijedu, 23. studenoga, u 17 sati u galeriji Gradske knjižnice “Juraj Šižgorić”.

 

Svečanost otvorenja uveličati će flautistica Katarina Žaja, učenica IV. razreda Glazbene škole Ivana Lukačića Šibenik u klasi profesorice Ruže Raguž Cukrov.

 

U nešto manje od dva i pol mjeseca provedbe foto natječaja Volim svoju županiju na natječaj je prijavljeno gotovo sedamsto fotografija mladih amatera i profesionalnih fotografa. Fotonatječaj je pokrenut s ciljem promocije prirodnih ljepota i kulturne baštine svih hrvatskih županija te poticanje snažnijeg regionalnog identiteta s naglaskom na mlađu populaciju.

 

O izboru najboljih fotografija odlučivao je stručni žiri u sastavu: profesionalna fotografkinja i predsjednica žirija G.I.Tepeš, voditeljica Kabineta župana-Službe za odnose s javnošću i protokol Primorsko-goranske županije Ermina Duraj te pomoćnik pročelnice za protokol i odnose s javnošću Virovitičko-podravske županije Ivan Šemper.

 

Izložba će biti otvorena do 30. studenoga 2016. godine.
 

Iz kategorije: Kultura