Datum objave: 19. Studeni 2016

Jeste li spremni: Uskoro počinje Noć kazališta u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Manifestacija Noć kazališta održava se osmu godinu zaredom, a donosi niz programa diljem Hrvatske, uključujući Šibenik koji je uz zagrebački teatar Dubrava začetnik kulturnog programa koji je prerastao u europsko događanje. 

 

Program Noć kazališta ove godine održava se pod sloganom 'Kraljevstvo za kulturu', a u Krešimirovom gradu počinje već u subotu jutro, projekcijom snimke predstave 'Ni u moru mire ni u jubavi vire' s početkom u 11 sati, a uz besplatan ulaz. 

 

Šibenski teatar u nastavku programa pripremio je još koncert sopranistice Šibenčanke Tee Slavice uz pratnju Ane Lucić na glasoviru. Koncer je besplatan, a održat će se u foajeu HNK u Šibenik s početkom u 19 sati.

 

Sat vremena kasnije, daske šibenskog kazališta ugostit će hit predstavu Bračni (s)provod Aplauz Teatra. Cijena ulaznice je 30,00 kuna, a predstava počinje u 20 sati. U predstavi glume Lana Blaće i Slavko Sobin. 

 

I za kraj Noći kazališta, produkcija je pripremila još malo glazbenog programa zašto je zadužena domaća tzv. supergrupa The Livingroom. Koncert će se održati u atriju kazališta s početkom u 21.15 sati. 

 

 

Iz kategorije: Kultura