Sidebar Menu

Datum objave: 31. Listopad 2016

Dizajnericu Mariju Kulušić sve češće hvale strani modni magazini

Šibenik News
Šibenik News

Marija Kulušić, dizajnerica sa zagrebačkom adresom, a obiteljskim korijenima iz sela Ključ kraj Miljevaca, u šibenskom zaleđu, polako, ali sigurno osvaja svijet mode van granica Lijepe Naše. Nakon što su se njeni radovi našli na stranicama talijanskog Voguea, Marija nastavlja oduševljavati urednike modnih magazina. 

 

Magazin za umjetnost i modu sa sjedištem u Njemačkoj, Kaltblut pisao je o dizajnerici u rubrici 'One to watch' (Imati u vidu). 

 

- Iza njenog dizajna uvijek stoji priča ili koncept oko kojeg stvara kolekciju. Njena pažnja osobito je fokusirana na detalje i na tkaninu dok istovremeno traga za novim rješenjima i siluetama. Njen rad najčešće je opisan kao kompleksni minimalizam - stoji u tekstu koji prati niz fotografija odjeće iz nove kolekcije koju mnogi hvale.

 

 

Cijeli tekst o Marijinoj kolekciju, odnosno njenom radu praćenim pripadajućim fotografijama pogledajte klikom na poveznicu - MODA. 

 

 

 

Naslovna fotografija: Marija Kulušić, Facebook 

 

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam