Datum objave: 29. Rujan 2016

Provjerite što donosi Sajam kreativnih ideja u subotu

Šibenik News
Šibenik News

Udruga mladih 'Mladi u Europskoj uniji' organizira Sajam kreativnih ideja, u subotu, 1. listopada, u Gradskoj knjižnici 'Juraj Šižgorić' u Šibeniku.

 

Sajam će se sastojati od dva dijela: prvo će se predstaviti društveno poduzeće iz Šibenika (She) i primjeri dobre prakse mladih poduzetnika, a Etična banka i djelatnici Udruge mladih „Mladi u EU“ predstavit će mjere za mlade poduzetnike. Potom će od 12 sati na šibenskoj rivi, ispred zgrade Županije, biti postavljeni štandovi na kojima će se dijeliti promotivni materijali „Time to move“ kampanje, te brošure Etične banke.


Razlog održavanja i cilj Sajma kreativnih ideja je mladim ljudima s područja Šibensko-kninske županije pokazati kako je moguće uspješno realizirati vlastitu poslovnu ideju, te ih želimo motivirati da se odluče na aktivno bavljenje poduzetništvom.

 

Od održavanja ovoga sajma imat će koristi čitava lokalna zajednica jer će se uspostaviti mehanizmi koji će omogućiti razvoj i uspjeh sličnih projekata.


Primjerima dobre prakse poslat ćemo nedvosmislenu poruku mladim ljudima kako se isplati ulagati u svoje kompetencije i znanje. Navedeno je onda primjenjivo u realizaciji poslovnih ideja koje na taj način postaju poslovne prilike.
 

Iz kategorije: Kultura