Datum objave: 14. Rujan 2016

Uskoro iz tiska izlazi kuharica sjajne Helene Jakoliš, poznate autorice bloga 'Zdravo i slasno'

Šibenik News
Šibenik News

- S velikim veseljem javljam da uskoro izlazi nova knjiga – kuharica 'Zdravo i slasno bez glutena' čija sam urednica i suizdavač s autoricom Helenom Jakoliš - kratko i jasno poručila je Anita Šupe, poznata šibenska nutricionistkinja.

 

Knjiga je spremna za tisak i upravo sada je prilika da je nabavite u pretprodaji po promotivnoj cijeni od 159,00 kuna. Ponuda vrijedi do 28. rujna, a rok isporuke je 1. listopada tekuće godine. 

 

 

Helena Jakoliš je mlada autorica rado čitanoga bloga Zdravo i slasno koja je iz svoje teške zdravstvene situacije, gdje je kroz dugi niz godina zbog nedijagnosticirane celijakije razvila cijeli niz drugih bolesti i zdravstvenih poteškoća, izvukla najbolje što je mogla i time pomogla ne samo sebi, nego i tisućama drugih u sličnim situacijama. Veselje koje su joj donijeli prvi uspješni ”zdravi i slasni” zalogaji željela je podijeliti i s drugima, pa je tako preko svoga bloga i društvenih mreža tijekom nekoliko godina u svoju internetsku zajednicu okupila ogroman broj ljudi, koji su u njezinim receptima pronašli inspiraciju, motivaciju i novu nadu za svoja vlastita ograničenja u prehrani.


Ova knjiga sadrži stotinu zdravih i slasnih recepata bez glutena, jaja i mliječnih proizvoda, od recepata za osvježavajuće sokove i smoothieje i ideja za zdravi doručak, preko pečenih kolača, sirovih torti i slastica, do zdravih sladoleda. Ovo je knjiga kuharica koju će svatko poželjeti imati u svom domu, i to ne samo oni koji imaju intoleranciju na neke namirnice, nego svi koji vole zdravo i slasno, jer su sastojci u receptima prirodni i zdravi za svakoga. Vjerujem da će vas ova knjiga inspirirati da pronađete vlastiti optimalan način prehrane i da ćete otkriti radost u pripremanju ovih zdravih i ukusnih recepata za svoju djecu, obitelj i svoje najdraže.

 

Iz kategorije: Kultura