Sidebar Menu

Datum objave: 26. Kolovoz 2016

Akustična izvedba: Za publiku uz Roški slap večeras pjeva Goran Karan

Šibenik News
Šibenik News

Koncert dana ovog petka, 26. kolovoza, svakako je onaj koji će Gorana Karan održati večeras s početkom u 20 sati na Roškome slapu.  Uz glazbenika koji najavljuje akustičnu varijaciju svojih pjesama nastupit će i bend Vagabundo. 

 


Goran Karan, glazbenik prepoznatljivog glazbenog izričaja i bogatom karijerom koju je izgradio u Hrvatskoj i u svijetu na Roškome slapu će sa svojim bandom Vagabundo izvesti niz hitova koji su obilježili njegovu dosadašnju karijeru u unplugged verziji, odnosno samo s akustičnim instrumentima. Posjetitelji koncerta uživat će u poznatim hitovima ali i opernim arijama koje Goran Karan izvodi na prepoznatljiv način iskazujući svoje glasovne kvalitete. Ovaj glazbeni događaj neki već nazivaju "koncertom ljeta" pozivajući se na kvalitetu izvođača i poseban ambijent koji pruža Roški slap.


Manifestacija Zvuci Krke – The Sounds of the River ove godine posvećena je prenošenju ekološke poruke kao glazba s porukom. Posjetitelji koncerta Gorana Karana u petak će moći sudjelovati u ekološkoj akciji u suradnji s eko udrugom „Krka-Knin“. Jedina eko knjižnica u Hrvatskoj otvara svoja vrata svim ljudima dobroga srca. Posjetitelji koncerta se pozivaju da donesu knjigu ili slikovnicu i doniraju je ovom humanitarnom projektu.

 

Ulaz na koncert je besplatan.

Organiziran je i besplatan prijevoz autobusom:
18.00 iz Šibenika: Poljana – tržnica – Baldekin – Vidici (nasuprot Tommya) – Konjevrate – Drinovci (ispred crkve Imena Isusova) – Roški slap jedan autobus;
18.00 iz Šibenika: Poljana – Vidici (nasuprot Tommya) – Skradin – Dubravice – Laškovica – Roški slap dva autobusa;
18.00 iz Knina: Knin (autobusni kolodvor) – Drniš (autobusni kolodvor) – Roški slap jedan autobus.Povratak autobusa s Roškoga slapa je u 22 sata. 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.