Datum objave: 26. Kolovoz 2016

Promjena lokacije: Divine Večer seli na predivnu tvrđavu Barone

Šibenik News
Šibenik News

Zbog velikog interesa za Divine večer koja će se održati 30. kolovoza u Šibeniku, umjesto u samostanskom mediteranskom vrtu sv. Lovre prebačena je na tvrđavu Barone. 

 

Sve ostalo ostaje isto, javlja organizator ovog traženog događanja, Divine Energy Park iz Zagreba i Divine Yoga Studio iz Šibenika.   Pa podsjetimo: 

 

Očekuje te ugodno druženje, zanimljivi predavači, zdrave i fine grickalice i napitci, korisni savjeti i praktične vježbe za energizaciju te mnoga iznenađenja.

Uz gošću večeri Anitu Šupe, poznatu nutricionisticu i autoricu bloga i knjige „Istine i laži o hrani“, pripremili smo za vas i mnoga druga iznenađenja. Kako bismo dodatno ''začinili'' naše druženje, naši sponzori poklanjaju sretnim dobitnicima vrijedne poklone koji će pomoći u stvaranju Divine večeri.



Nagrade sponzora su:
1) Nextbike.hr - standard paketi besplatne vožnje na bazi godišnje članarine;
2) Aronialive.com - paketi aronijih proizvoda;
3) Divine YOGA Studio iz Šibenika - besplatni sati joge u periodu od mjesec dana;
4) BioRoot.hr - staklene boce za vodu s ukrasnom zaštitnom košuljicom;
5) Divine Energy Park - publikacije „Duboka meditacija“ i „Program Božanskog Zdravlja“;
6) Whisper of Nature – paket eko ručno rađenih proizvoda (eko svijeća, kutija ručno rađenih mirisnih čunjića, narukvica s kristalima i rudrakšom).



O ORGANIZATORU:

 

*Divine Energy Park je međunarodna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Djeluje 15 godina u Hrvatskoj, Europi i svijetu s ciljem širenja znanja o poboljšanju kvalitete života, razvoju svijesti, obilja i ostvarenja uspjeha na svim nivoima života. Promicanje kulture zdravog načina življenja ostvaruje kroz edukativne radionice „Divine Health Programa“, predavanja i seminare diljem svijeta.

 

*Suorganizator je Divine Yoga Studio iz Šibenika (Trg Julija Skjavetića 1) – studio u kojem možete pohađati satove Divine joge, Ghawazi plesa i ostalih programa.



Na Divine Večeri ćeš se također upoznati s „Divine Health Programom“ – sveobuhvatnim praktičnim programom za zdrav, sretan i ispunjen život. Svi sudionici eventa ostvaruju mogućnost plaćanja po posebno povoljnoj cijeni Basic DHP tečaja koji se održava 3. i 4. rujna. u Divine Yoga Studiju u Šibeniku.



PRIJAVE ZA DIVINE VEČER:

 

Samo ovoga puta cijena događaja je po promo cijeni od 55 kuna za ranije uplate do 25. kolovoz., a od 26. kolovoza te na dan samog eventa cijena ulaza je 80 kn.
Potrebno je izvršiti prijavu putem www.dep.life; broj mjesta je ograničen, stoga je potrebno kupiti svoju ulaznicu na vrijeme.



Sponzori eventa:
Helena Jakoliš, autorica bloga “Zdravo i slasno”, www.zdravoislasno.net
SHE bistro, Šibenik HUB za ekologiju, http://www.shebenik.com/
Tiskara Print Centar, www.print-centar.com
 

Iz kategorije: Kultura