Datum objave: 22. Kolovoz 2016

Divine Energy Park daruje:Opiši svoju božanstvenu noć i osvoji dvije ulaznice za jednu takvu večer

Šibenik News
Šibenik News

Divine Energy Park iz Zagreba u suradnji s Divine Yoga Studijem iz Šibenika dijeli dvije ulaznice za jedan od najopuštenijih, pozitivnom energijom nabijen i čaroban event - Divine večer koja će se održati u vrtu sv. Lovre u Krešimirovom gradu. Giveway je jednostavan.

 

Opuštenost, visok nivo energije i životna radost odlike su ljeta, no uz malo mudrosti možemo se tako osjećati i nakon što ljeto završi, tijekom cijele godine. Stoga organizator Divine Energy Park iz Zagreba i suorganizator Divine Yoga Studio iz Šibenika pripremaju za vas divine druženje 30. kolovoza,  od 19 do 21 sat u predivnom srednjovjekovnom samostanskom mediteranskom vrtu Sv. Lovre u Šibeniku.

 

U ovom čarobnom vrtu s kamenim stazama, bunarom, cvijećem i mnoštvom bilja gostovat će Anita Šupe, poznata nutricionistica i autorica bloga i knjige „Istine i laži o hrani“, degustirat će se zdrave poslastice poznate blogerice Helene Jakoliš s bloga „Zdravo i slasno“ te zdravi napici SHE – Šibenik HUB-a za ekologiju, družit će se uz korisne savjete i praktične vježbe za energizaciju, s bogatim nagradama sponzora... sve u duhu zdravog, prirodnog i ekološkog.

 

Osvoji 1+1 ulaznicu na event. Napiši kako izgleda tvoja divine večer i pošalji na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Jednog dobitnika nagrađujemo 26. kolovoza s dvije ulaznice. Više informacija na: http://www.dep.life/?p=5471. 

Iz kategorije: Kultura