Datum objave: 20. Kolovoz 2016

Najbolje od regionale stand up komedije u nedjelju u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Krajem kolovoza, točnije već ove nedjelje, 21.kolovoza, Šibenčani se imaju prilike nasmijati uz šest ponajboljih komičara regije i to iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

Svi su oni dokazali svoj talenat jer su za njega i nagrađivani. Naša komičarka Marina Orsag, koja će se ovoga puta naći u voditeljskoj ulozi, prošle je godine pobijedila na prestižnom natjecanju Jokenation kao predstavnica za Kontinentalnu Europu i Rusiju ušavši tako na listu 10 najboljih komičara/ki svijeta.



Svatko od komičara ima osebujan i sebi svojstven smisao za humor, što upravo i čini stand up komediju sasvim drugačijom vještinom od pukog prepričavanja viceva.



Kako radi njihov mozak i što od njih možete očekivati saznat ćete kroz kratke opise.


Upoznajte komičare/ke Best of regional stand up Šibenik


Iz Srbije nam dolazi Aleksandar Perišić. Aleksandar je jedan od vodećih komičara crnog humora u regiji. Na „tamnu stranu” prešao je 2010. godine kada je pobjedio na natjecanju Otvorenog mikrofona. Njegov humor osim što publiku provocira, može je i navesti na dublje razmišljanje (posebno ako ste popili koje piće više). Za samopouzdanje na sceni zaslužno je i njegovo višegodišnje glumačko iskustvo.



Domagoj Pintarić, dečko iz zagrebačkog kvarta jedan je od najautentičnijih i najiskrenijih stand up komičara. Stand-up komediju smatra dobrom terapijom za sve ono što ga u svakodnevnom životu strahovito živcira, od reklama i serija do kulinarskih emisija, situacija u tramvajima i trgovinama, diskriminacije i drugačijih životnih stilova.



Bosna je poznata po šarmu i humoru, a upravo je takav i Marko Puljiz. Ovaj stand up komičar iz Sarajeva secira stvarnost na originalan i zabavan način, a svojim nastupima osvaja srca publike diljem regije. Svojom energijom i osebujnošću ispuni dvoranu i zarazi publiku.


Iz Srbije nam dolazi i Nikola Silić jedan od najnagrađivanijih srpskih stand up komičara jer svojim gifovima i raznim web dizajnima kontrira političkoj situaciji Srbije i osvaja nagrade,a ujedno i educira publiku u urbanijem smjeru.

Tin Vodopivec dolazi iz susjedne nam Slovenije.


Od svog debija 2006., Tin je nastupao po cijelom svijetu u 12 različitih zemalja i na tri različita jezika. Njegov humor dotakne svakoga; njegova šale popularne su među svim generacijama. Na pozornici Tin je ugodan i dopadljiv svakome, njegova ličnost – zbunjeni dečko koji je prepametan za svoje dobro – prirodna je i samim time uvjerljiva.



I šećer na kraju, jedina dama Marina Orsag, koja će ovu petoricu kolega držati pod voditeljskom palicom.
Osnivačica je Večeri otvorenog mikrofona, stand up comedy radionica te comedy kluba Studio Smijeha, kao i jedna od osnivačica same stand up comedy scene u Hrvatskoj. U jedanaest godina karijere iza sebe ima preko 1800 nastupa u regiji i svijetu, titulu Najbolje stand up komičarke Balkana 2013. te najbolje/g komičara/ke Kontinentalne Europe i Rusije 2015. Vječiti Petar Pan i netko tko svojom nepresušnom energijom vodi publiku apsurdnim kanalima svog uma.



Jesmo li vas zainteresirali?



Dođite 21. kolovoza,  na tvrđavu Barone, a mi vam garantiramo večer prave smjehoterapije.


Požurite po svoje ulaznice u Tvrđavu Barone ili online putem Entria na linku: https://www.entrio.hr/event/best-of-regional-stand-up-sibenik-3388.

Iz kategorije: Kultura