Sidebar Menu

Datum objave: 10. Kolovoz 2016

Ribarska fešta u Šibeniku u humanitarnom ozračju uz klapu Brodarica

Šibenik News
Šibenik News

Tradicionalna Ribarska fešta u šibenskom Docu održat će se ove subote, 13. kolovoza, s početkom u 21 sat. 

 

Iako se zadnjih nekoliko godina održavala u rujnu kako bi se utjecalo na produženje turističke sezone, Dino Karađole, direktor Turističke zajednice grada Šibenika, kaže kako je zbog 'gužve' u datumima od polovice kolovoza pa nadalje, ovo bio najadekvatniji datum koji je čak uspio doći po upitnik zbog najavljene bure.

 

Ipak, Ribarska fešta ide dalje, a u zabavnom programu Šibenčane i goste grada zabavljat će nagrađivana klapa Brodarica. Osim glazbenog programa, organizatori lokalni TZ, Grad Šibenik i dolački ugostitelji pobrinuli su se i za prikladnu gastronomsku ponudu. Na jelovniku će biti ponuđeni riblji specijaliteti te neizostavna ponuda vina šibenskih vinara.

 

Valja spomenuti kako će se jela prodavati po simboličnim cijenama, a prikupljeni novac pridodat će se dosada prikupljenom financijskom iznosu potrebnom za kupnju prilagođenog kompjutera za slijepog dječaka, Matu Bralića. Kako nam kaže Karađole, razmatra se opcija da se dio novca preusmjeri Udruzi Kamenčići. 

 

Stoga, dragi Šibenčani, ne škrtarite! Spojite ugodno s korisnim.

 

 

Piše: Snježana Klarić

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam