Datum objave: 03. Kolovoz 2016

Prvorazredna turistička ponuda u Skradinu: Ide nogometni karneval i utakmica između Starih i Mladih

Šibenik News
Šibenik News

Jedna od omiljenih ljetnih razbibriga uz obalu rijeke Krke je Nogometni karneval, tradicionalna utakmica između ekipa Stari i Mladi koji će se ove godine održati u petak, 5. kolovoza.

 

Iza organizacije tradicionalnog događanja koje malo koga, ako ikoga ostavi bez suze u oku i boli u trbuhu od smijeha, stoje Gradska limena glazba Skradin i DVD Skradin. Program počinje okupljanjem na Skradinskoj rivi u 17 sati. Utakmica se igra na SOŠK-ovom igralištu s početkom u 18 sati. 

 

- U 19,00 sati po završetku utakmice povorka i umorni nogometaši-balunaši u veštama i štiklama idu na plažu Pionir di će se osvježiti da bi bili spremni za večeru isprid Vatrogasnog doma di će ih zabavljati 'Abstinence blues band' a u pauzi DJ koji se dokopa laptopa. Dođite u šta većem broju ima za sve isti i piti ne tribate ništa potrošiti - poručuju organizatori koji stoje iza prvoklasne ljetne zabave u sferi turističke ponude koja oduševljava posjetitelje Skradina.

 

Također, svatko tko želi i može bit će u prilici donirati euro ili kune u humanitarne svrhe jer, kako naglašavaju organizatori, skradinskim vatrogascima nedostaje baterija, a glazbarima ne bi na odmet bio neki novi instrument ili barem popravak nekog od njih. 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3