Sidebar Menu

Datum objave: 18. Srpanj 2016

U hvalu domaće konobe: Šibenska Nostalgija osvaja s jelima od morskih plodova

Šibenik News
Šibenik News

Konoba Nostalgija jedna je od top deset mjesta na Jadranu gdje pojesti najukusnije jelo s morskim plodovima. Preporuka je to online magazina koji donosi listu deset ugostiteljskih objekata koji poslužuju morska jela za prste polizat'.

 

- Konoba Nostalgija ima odlične cijene, osoblje i najvažnije izvanrednu ponudu jela od morskih plodova. Dalmatinski brudet od pidoča je veoma ukusan baš kao i odrezak od morskog psa na grilu uz umak od luka i peršina. Tu je i odlična vinska karta. Predivno malo mjesto - piše online portal u hvalu Nostalgije.

 

Jela od morskih ponuda standardno su na 'must do' popisu posjetitelja obalnih gradova, što manjih što većih no ponuda čak i kad je ima dovoljno nije osobito kvalitetno prezentirana. Ne privlači ni okusom ni mirisom ni pojavom na tanjuru, a to nije slučaj kad je u pitanju šibenska Nostalgija i još devet njoj sličnih restorana u Puli, Rovinju, Hvaru, Stonu, Splitu, Dubrovniku ili Korčuli i Braču.

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam