Sidebar Menu

Datum objave: 07. Srpanj 2016

'Mladi u EU' organiziraju radionicu na temu 'Razvoj volonterske akcije'

Šibenik News
Šibenik News

Udruga mladih „Mladi u Europskoj uniji“ organizira dvodnevnu radionicu pod nazivom „Razvoj volonterske akcije“.

 

Radionica „Razvoj volonterske akcije“ će se održati u četvrtak 14.07.2016. godine s početkom u 11 sati te u petak 15.07.2016. godine s početkom u 11 sati u prostoru Dnevnog boravka u „Narančastoj zgradi“ (Prilaz tvornici 41.) u Šibeniku.


Radionica je namijenjena mladima s područja grada Šibenika te svima onima koji imaju želju za volontiranjem. Tema radionice je planiranje i razrada volonterske akcije.


Voditelji radionica su Martin Mrša i Vinko Livaković predstavnici Udruge mladih „Mladi u EU“ iz Šibenika koji su proveli mnogobrojne volonterske akcije i inicijative na području grada Šibenika kao što su: „Očuvajmo naš okoliš“, „I otoci su Hrvatska“, „Zajedno za čišći Šibenik“ i „Pokrenimo zajednicu“. Navedene građanske akcije i inicijative su osvijestile građane da se uključe u volonterske akcije svoje zajednice.


Radionica „Razvoj volonterske akcije“ se organizira u sklopu programa Klub mladih „ENTER“, koji Udruga mladih „Mladi u EU“ (nositelj programa) provodi u partnerstvu s Šibenskom udrugom mladih i Gradom Šibenikom. Klub mladih „ENTER“ financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

 

Za sudjelovanje na radionicama je potrebno ispuniti Prijavni obrazac na http://mladi-eu.hr/poziv-za-sudjelovanje-na-radionici-razvoj-volonterske-akcije/ te ga najkasnije do 13.07.2016. godine poslati putem emaila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam