Datum objave: 06. Srpanj 2016

Nakon Regiusa, Lovely Quinces ponovno u Šibeniku - kao predgrupa Skye&Ross

Šibenik News
Šibenik News

Kantautorica Dunja Ercegović poznatija pod umjetničkim imenom Lovely Quinces nastupit će na ljetnoj pozornici tvrđave sv. Mihovila 17. lipnja. Lovely Quinces izabrana je za izvođačicu čiji će nastup prethoditi koncertu sezone na šibenskoj tvrđavi, a riječ je o gostovanju dvojca Skye & Ross mnogima poznatiji kao dio legendarnog britanskog sastava Morcheeba.

 

Lovely Quinces zadnji put u Šibeniku slušali smo na četvrtom izdanju Regius festivala. Bilo je to 2014. godine, a ovog ljeta slušamo je u nešto drugačijem ambijentu. Dunja, pored hrvatske scene, uspješno pliva i međunarodnim glazbenim vodama, a nedavno je bila u 'žiži' zbivanja kada je iskoračila ispred povorke 'Hod za život' te je na taj način nakratko zaustavila.

 

- Vrata Tvrđave otvaraju se u 20.15 sati, koncert započinje u 21. Ulaznice po cijeni od 180,00 kuna mogu se kupiti do 10. srpnja, a od 11. srpnja do 17. srpnja cijena će im iznositi 200,00 - podsjećaju iz uprave tvrrđave.

 

Ulaznice se mogu kupiti na sljedećim prodajnim mjestima: u sustavu Eventima www.eventim.hr i na svim prodajnim mjestima Eventima (kiosci Tiska i Petrol benzinske postaje) te preko sustava www.croatia-tickets.com.

 

 

Naslovna fotografija: Regius, Facebook

Iz kategorije: Kultura