Datum objave: 03. Srpanj 2016

Blogerica oduševljena Šibenikom: to je prekrasan morski grad

Šibenik News
Šibenik News

Blogerica Dora-Dii oduševljena je Šibenikom i o tome piše na svom istoimenom blogu. Dora punim imenom Dorotea je iz Zagreba, a Krešimirov grad izabrala je kao mjesto bijega od, kako piše, obveza. 

 

- Divni Šibenik! Odlučila sam malo pobjeći iz Zagreba u kojem me samo obveze čekaju i doći u ovaj prekrasan morski grad! Malo odmora ne škodi, zar ne? - piše Dora koja se u Šibenik u ljetnom izdanju zaljubila već pri prvom pogledu.

 

Kako to obično biva zadnjih godina, i Dora je, kao i brojni drugi posjetitelji, oduševljena tvrđavom sv. Mihovila i pogledom koji se pruža s njenih zidina na bilo koji dio grada i arhipelag u daljini.

 

- Ono što se mora pogledati je tvrđava sv. Mihovila u Šibeniku. I eto nas! Nakon penjanja dobile smo divan poklon, predivan pogled na ovaj slatki grad - piše autorica u svom drugom blogu posvećenom Krešimirovom gradu i svojim modnim kombinacijama.

 

Lijepo je vidjeti da i domaći ljudi Šibenik doživljavaju jednako očaravajuće kao i inozemni posjetitelji bez obzira radilo se o više ili manje poznatim (modnim) blogericama.

 

Iz kategorije: Kultura