Sidebar Menu

Datum objave: 10. Lipanj 2016

SVE ZA DJECU: I na pljusku stajali u redu za kupiti festivalske ulaznice

Šibenik News
Šibenik News

Ni kiša koja je jutros počela padati nije zaustavila šibenske mame, tate, bake i djedove da svojim najmlađim osiguraju ulaznice za predstave u sklopu Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku.

 

Ulaznice za predstave koje će se igrati na ljetnoj pozornici i na daskama Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku mogu se kupiti na blagani šibenskog teatra svakog radnog dana u vremenu od 10 do 12 sati te popodne od 18.30 do 21 sat.

 

Cijena ulaznica ovisi o kojoj je pozornici riječ pa su tako Šibenčani jutros birali između onih od 20 kuna za ljetnu pozornicu i 25 za kazalište što je, pak,  prvenstveno ovisilo za koju dječju dob se kupuje ulaznice i što dijete želi gledati.

 

Od jutros, karte za predstave mogu se kupiti i putem online prodaje, odnosno kupnje i to putem stranice mojekarte.hr do se u online sustavu Eventim mogu kupiti ulaznice za svečano zatvaranje Festivala djeteta u Šibeniku koje će se održati na ljetnoj pozornici, ali na onoj na tvrđavi sv. Mihovila.

 

Za tada se priprema opera 'Ero s onoga svijeta', a cijena ulaznice iznosi sto kuna.

 

 

otvorena svakim radnim danom od 10 do 12 te od 18 do 20 sati (od 18.6. do 2.7. blagajna HNK u popodnevnoj smjeni radi od 18.30 do 21 sat).

Istog dana, kreće i on-line prodaja ulaznica na www.mojekarte.hr.

Cijena ulaznice za predstave u kazalištu je 25 kuna, a za predstave na Ljetnoj pozornici/Trg Republike Hrvatske 20 kuna.

Karte za svečano zatvaranje koje će biti održano na tvrđavi sv. Mihovila mogu se kupiti na portalu eventim.hr. Cijena karte za Svečano zatvaranje je 100 kuna.

Festivalski program u Kazalištu i na Ljetnoj pozornici može se pogledati na MDF-ovoj internetskoj stranici: www.mdf-sibenik.com.

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.