Sidebar Menu

Datum objave: 08. Lipanj 2016

Prvi inozemni izvođač na sv. Mihovilu - Sexteto Milonguero u programu tvrđave Strana B

Šibenik News
Šibenik News

U četvrtak, 15. lipnja kreće umjetnički program Strana B na pozornici tvrđave sv. Mihovila. Ovaj program zamišljen je kao druga strana prekrasne ljetne pozornice, namijenjen prvenstveno intimnijoj atmosferi u kojoj su prošlo ljeto uživali domaći i strani posjetitelji najavljuje prvi inozemni program sezone: nastup argentinskog sastava Sexteto Milonguero.

 

Sastav koji nam dolazi iz Buenos Ariesa ove godine obilježava 10 godina postojanja, a osnovan je s jednostavnom namjerom sviranja plesnog tango repertoara s naglaskom na klasicima 40-tih godina prošlog stoljeća. U sklopu europske turneje nastupaju i u Šibeniku pa će tako tvrđava sv. Mihovila zasjati i kao milonga, mjesto na kojem se pleše tango.

 

Ova latino-američka poslastica samo je uvertira u bogat program koji nas ovo ljeto očekuje ispod tribina najljepše pozornice.

 

Sexteto Milonguero, čine Mauricio Host na bandoneonu (tango harmonika), Marisol Canessa i Gustavo Garay, violine, Cristian Sepúlveda na kontrabasu u pratnji Juana Riveroa na klaviru uz nezaboravan vokal Javiera Di Ciriacoa.

 

Koncert započinje u 21 sat.  

 

Svi programi u sklopu Strane B i dalje ostaju besplatni za sve članove Kluba prijatelja! Prijatelji Tvrđave uz predočenje svoje članske iskaznice mogu uživati u programima, kao i svi posjetitelji s kupljenom dnevnom kartom.

 

Svi ostali dobrodošli su u Klub prijatelja, a učlaniti se mogu na licu mjesta na blagajni tvrđave sv. Mihovila.

 

Članovi Kluba prijatelja ostvaruju i slobodan ulaz na filmski program Tvrđave Barone „Srijedom po svijetu“ koji kreće u srijedu 22. lipnja kada će kao prvi od ukupno osam filmova bit prikazan argentinski film nominiran za Oskara “Divlje priče”.

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.