Datum objave: 07. Lipanj 2016

Slackline - vještina koja zabavlja i vježba ravnotežu, Š.U.M. organizira radionicu

Šibenik News
Šibenik News

Iz Šibenske udruge mladih stiže odlična vijest za sve one koji vole eksperimentirati s novim vještinama. U ovom slučaju to se odnosi na slackline, odnosno istoimenu radionicu koja će se održati u subotu, 11. lipnja, u popodnevnim satima. 

 

Radionicu vodi Antonia Gašperov, a namijenjena je početnicima i onima koji žele unaprijediti svoju vještinu hodanja po 'tankoj, ravnoj liniji' - slacku.

 

- Radionica će biti bazirana na vježbama za balansiranje i osjećaja za prostor nakon čega će sudionici/e pokušati balansirati na slacku. Oni koji su uvježbali balansiranje učiti će hodanje, sjedenje i okretanje na slacku širine 2,5cm i 5cm - poručuju iz Udruge.

 

Svi zainteresirani u dobi između 18 i 35 godina, a slobodi od 18 do 20 sati mogu se prijaviti do petka, 10. lipnja, na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili u Facebook inbox -  Zvonka Bralić.

 

Broj sudionika/ca je ograničen, a radionica besplatna.

 

- Šibenska udruga mladih u sklopu projekta Klub mladih Enter organizira niz raznih edukativno- kreativnih radionica u koje će se od subote ubrojiti i slackline radionica. Slackline dobar je i tjelesno mentalni trening, potiče bolju koordinaciju i propriocepciju; koncentraciju, ustrajnost te je svakako zabavan i zanimljiv način za slobodno korištenje vremena - kratko je objasnila Zvonimira Bralić iz Š.U.M.-a, dodajući da je upravo slackline sve popularniji među mladima i onima kojima su godine samo (relativan) pojam.

 

Projektom koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih RH žele potaknuti mlade u Šibeniku da se upoznaju s nekim novim vještinama. 

 

Iz kategorije: Kultura