Sidebar Menu

Datum objave: 05. Lipanj 2016

Smijeh i suze: Misice u pripremi za konačan izbor najljepše u Solarisu

Šibenik News
Šibenik News

Petnaest ljepotica priprema se za veliko finale izbora za Miss Hrvatske 2016. koje će se održati 17. lipnja u šibenskom Solarisu.

 

Natjecateljice marljivo skupljaju bodove u pet kategorija: sport, modeling, intervju, talent i multimedija, a što bolje rezultate postignu to su veći izgledi za osvajanje titule najljepše Hrvatice.


Novinar i voditelj Nove TV Davor Garić jedan je od mentora koji je marljivo radio s natjecateljicama i to u kategoriji koja je iznimno važna – intervju. Kako se opustiti pred kamerama, razbiti tremu i na najbolji mogući način odgovoriti na zadana pitanja, kako brzo razmišljati i svojim odgovorima pridobiti simpatije javnosti – dio je Davorove edukacije koju su ljepotice s iznimnom pažnjom pratile.


Za plesnu koreografiju kojom će djevojke oduševiti publiku na finalnoj večeri u Šibeniku pobrinule su se plesna pedagoginja Marina Mihelčić i njena asistentica, europska prvakinja u twirlingu Adrijana Jurić. Marina Mihelčić je djevojkama pomagala i u kategoriji talent u kojoj su naše ljepotice pokazale zavidnu razinu vještina i bogatu raznolikost afiniteta.


Treneri MBS Centra Mateja Gadžić i Fabijan Miškulin na prvom treningu su odradili funkcionalnu dijagnostiku i otkrili eventualne deficite kod svake od natjecateljica, potom svakodnevno ciljano vježbali s njima i na kraju podijelili bodove.


Edukaciju je s ljepoticama odradila i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, a njeni dragocjeni savjeti odnosili su se na poziranje pred kamerama i hodanje po modnoj pisti ali i na lijepo ponašanje te pravilno odijevanje i šminkanje. U ovoj kategoriji Tihana je ocjenjivala cjelokupan dojam koji djevojka ostavlja svojim držanjem, hodom, pojavnošću i stavom.


- Oduševljeni smo entuzijazmom i trudom s kojima su djevojke pristupile svakoj kategoriji i svakoj pojedinačnoj zadaći! Bilo je tu veselja, oduševljenja, ponosa ali i poneko razočaranje koje je izmamilo suze, no istodobno probudilo golemu natjecateljsku energiju. Bodovi se zbrajaju, a za kraj nam ostaje kategorija multimedije koja će trajati sve do velike završnice - kaže casting menadžerica Iva Loparić Kontek.

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.