Sidebar Menu

Datum objave: 23. Svi 2016

POMAMA ZA RADIONICAMA: Već prvog dana upisa u dječje radionice, programi popunjeni

Šibenik News
Šibenik News

Nakon što je u petak, 20. svibnja, najavljeno da u ponedjeljak, 23., kreću  upisi u dječje radionice u sklopu programa Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku, već pola sata prije nego što je šibensko kazalište otvorilo svoja vrata, stvorio se red zainteresiranih roditelja, baka i djedova da upišu svoje mališane.

 

Interes je toliki da su neke radionice popunjene. - Zamolila bih roditelje da u ove radionice više ne upisuju svoju djecu jer su popunjena sva mjesta, a to su Zujalica, Nera, Parlatina, Slikaonica za najmlađe, akrobatska radionica 'Vješti u zraku', Volim Šibenik, mural, Veliki i mali slikari - zamolila je Ivana Badžim, voditeljica Ureda MDF-a.

 

-Ove godine imamo veoma bogat, zanimljiv i kreativan radionički program, a ukupno je 36 radionica u koje će se moći upisati 700, 800 djece kao i svake godine - kazala je Badžim.

 

Upisi u radionice bit će svakog radnog dana od 10 do 14 sati do 3. lipnja, odnosno dok ima mjesta. 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.