Sidebar Menu

Datum objave: 12. Svi 2016

RODITELJI U AKCIJI: Radionica izrade platnenih pelena u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

Moderne platnene pelene daleko su od starinskih četvrtastih pelena naših baka. Jednostavno ih je koristiti, iskrojene su i sašivene u oblik koji odgovara djetetovu tijelu, sa čičak trakom ili drukerima za pričvršćivanje. Održavanje je također jednostavno, nije ih potrebno iskuhavati niti glačati.


Platnene pelene imaju brojne prednosti pred jednokratnima – djetetu su ugodnije i zdravije, sačuvat će okoliš od tisuća tona teško razgradivog otpada, a razlika u cijeni od čak 5000 kn neće završiti kao hrpa pelena na smetlištu, nego u vašem džepu.


Otkrijte nov i zanimljiv svijet platnenih pelena, uživajte u njihovoj mekoći, ljepoti i raznovrsnosti!


U petak, 13. svibnja, s početkom u 17.30 sati,  u prostorima Gradske knjižnice ''Juraj Šižgorić'' u Šibeniku održat će se radionica o platnenim pelenama u organizaciji udruge RODA - Roditelji u akciji.


Svi zainteresirani za korištenje platnenih pelena moći će iz prve ruke čuti informacije o njihovim prednostima, kako ih koristiti i održavati, te pogledati i opipati primjerke Rodina branda - platnene pelene "Rodina pusa". 


Radionica je besplatna i svi su dobrodošli! Za više informacija posjetite nas na www.roda.hr ili na Facebook stranicama udruge RODA - Roditelji u akciji.
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.