Sidebar Menu

Datum objave: 10. Svi 2016

Pirovački klub MS sprema party sezone uz Terryja Francisa

Šibenik News
Šibenik News

Svako vrijeme nosi svoje pa je tako legendarni pirovački MS klub nakon preko dva desetljeća postojanja doživio da među svoja četiri zida ugosti glasovita imena klupske scene jer tamo se, reći će Miće Periš, vlasnik, sluša fina elektronika.

 

Od prosinca 2015. godina, MS klub organizira tzv. Sequence partyje, a već idući na rasporedu, peti u nizu, je u petak, 13. svibnja, kada u Pirovac stiže Terry Francis iz Londona uz podršku Andrologica iz Zadra i Zorroa iz Šibenika.


Scena koja prati elektronsku glazbu nikad nije bila življa nego što je posljednjih godina i to zbog, između ostalog, britanskih promotora ljetnih festivala koji su na područje srednje Dalmacije doveli prvo kultni The Garden festival, a od ovog ljeta i Love International.

 

Upravo je publika koja naginje glazbenom izričaju spomenutih festivala, a dolazi s ovog područja ona koja je pronašla svoje mjesto za izlaske izvan turističke sezone u MS klubu koji na redovitoj bazi isporučuje odličan glazbeni program uz pripadajući light show i ozvučenje pa ništa drugačije neće biti ni ovog petka, 13. svibnja.

 

Cijena upada je 60,00 kuna do ponoć i po, a kasnije 80,00. Party starta u 23 sata. Be there , or be nowhere.

 

Party program može se pratiti i putem Facebooka na povezinici klikom na Terry. 

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.