Sidebar Menu

Datum objave: 06. Svi 2016

Satiričar novog doba u Hrvata: Bloger Krule u subotu ponovno u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

U kooperaciji kulturne udruge Fotopoetika i kluba Azimut, jedinstvena 'pojava' na komentatorskom mjestu društveno – političke scene u Hrvata, Jadranko Hodak poznatiji kao Bloger Krule stiže u Šibenik.

 

Bit će ovo njegov ukupno treći službeni dolazak u Šibenik, a drugi radni posjet caffe baru / noćnom klubu Azimut gdje stiže u subotu, 7. svibnja. Druženje s blogerom počinje u 21 sat, što će točno pripremiti ni sam nije siguran, osim da ima dovoljno 'mesa' kad su u pitanju društveno – političke teme s, uglavnom, Hrvatima u glavnim ulogama.

 

- Moja predavanja su kao jazz, nikad ne možeš očekivati da ćeš istu pjesmu čuti dva puta u istom aranžmanu tako da zaista dođe da je sa mnom svaki put kao prvi put. Može to biti dva i pol sata priče, mogu se neke stvari i ponoviti, ali da ne zvuče jednako – kazao je bloger, autor tri knjige 'Topnički dnevnici', 'Pisma zahvale hrvatskim političarima' te 'Obrana i zaštita od gluposti' koja je zbirka sabranih tekstova nastalih na istoimenom blogu.

 

Jadranko Hodak potpisnik je bloga koji broji preko milijun pregleda te preko 90 tisuća 'pratitelja' na Facebook stranici pod nazivom Bloger Krule - Obrana i zaštita od gluposti'.

 

Bloger Krule satiričar je u čijim se tekstovima, nastupima, kako vam drago, pronalaze svi, dočekuju s odobravanjem, ali i salvom smijeha. Bloger Krule još nikog nije naučio kako biti sretan čovjek, ali mnoge je nasmijao barem za ono vrijeme dok su ga slušali ili dok su čitali njegove blogove, knjige …

 

Onaj tko nije stigao na prethodna dva gostovanja u Šibeniku, sad ima priliku za popravni – dakle, subota, 7. srpnja, 21 sat. Ulaz slobodan. Azimut.
 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.