Sidebar Menu

Datum objave: 19. Travanj 2016

Od 20. do 22. travnja - Kazališno - glazbeni program u šibenskom kazalištu

Šibenik News
Šibenik News

Susretnete li ga negdje na šibenskim ulicama i upitate li ga 'kako je', producent šibenskog HNK, Željko Koloper Keke, reći će vam 'radi se u punoj brzini' i ponuditi program za drugi dio mjeseca travnja.

 

Samo ovaj tjedan Hrvatsko narodno kazalište u Šibeniku donosi kombinaciju kazališno - glazbenog programa i to zahvaljujući predstavi 'Laživac' u produkciji domaćeg teatra, te koncert dvaju glazbenika.

 

Predstava 'Laživac' nastala prema istoimenom djelu Carla Goldonija, u adaptaciji dramaturginje Marijane Nole, te u režiji Zorana Mužića na repertoaru je 20. i 21. travnja s početkom u 20 sati. Predstava je u slobodnoj prodaji, a karte se kupuju na blagajni kazališta.

 

Nakon predstave, šibenski HNK najavljuje koncert saksofoniste Saše Nestorovića i pijaniste Igora Peteha. Koncert je najavljen za 22. travnja s početkom u 20 sati, a održat će se u foajeu kazališta. Inače, ulaz je slobodan. 

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.