Datum objave: 04. Travanj 2016

UMJETNIČKI IZAZOV: Budite dijelom nove instalacije u šibenskom Azimutu

Šibenik News
Šibenik News

Popularno šibensko okupljalište slobodoumnih i kreativnih, caffe bar i noćni klub Azimut s vremenom je postao dom i nizu umjetničkih instalacija.

Tu je npr. Srce, ali i 'Kruti stavovi' poznatog šibenskog dizajnera nakita i umjetnika, Danijela Hrga. Međutim, sad se sprema nova, a njeni autori mogu biti svi zainteresirani ljubitelji umjetnosti, skladnog spoja dizajna interijera i glazbe. 

 

- Pripremamo Long Play Day instalaciju i trebamo pomoć. Ukoliko imate uništenih ploča ili ploča koje vam nisu zanimljive, potrebne pozivamo vas da nam ih donirate kako bismo mogli izraditi instalaciju od vinila da nam ukrasi klub povodom nadolazećeg LP daya - poručuju iz dubine šibenskog Trga Četiri bunara, s mjesta mnogima znanog kao Azimut.

 

Podsjetimo, Long play day 2016 ove godine održat će se 15. i 16. travnja, a riječ je o lokalnoj manifestaciji nacionalnih konotacija s obzirom na izbor gostiju programa te svjetske reputacije jer prati Svjetski dan prodavaonice ploča poznatiji kao Record store day. 

 

Više o Long play day 2016 pročitajte klikom na - VINIL, a onda trk prebirati po ploče te izabrati koje donirati za instalaciju, koje ponijeti na sajam u sklopu LP Dayja. 

Iz kategorije: Kultura