Datum objave: 25. Ožujak 2016

Brojimo sitno do koncertnog finala Kulturaljke 2016 uz Repetitor i Zabranjeno pušenje

Šibenik News
Šibenik News

Sve je spremno za veliko finale ovogodišnje Kulturaljke 2016 – manifestacije koja, dokazano, pomiče granice i društvu donosi vidljive pomake naprijed.

 

Kulturaljka 2016 godine u organizaciji Udruge P.A.R.K. završava velikim koncertom još većih bendova, a oni su na glasu kao najbolji gitarski bend Europe – Repetitor, legendari, kultni bend iz Sarajeva – Zabranjeno pušenje te šibenske nove snage – Magul uz 'puštača glazbe' Druga Podruga.

 

Veliko glazbeno finale koje se ne propušta, a koje otvara sezonu festivala na rasporedu je u subotu, dakle, sutra, 26. ožujka, a satnica glasi:


21.00 sat – otvaranje vrata (mjesto radnje, hangar, ex vojarna Bribirski knezovi, Mandalina/Šibenik) & DJ Drug Podrug

22.00 sata – Magul

23.00 sata – Repetitor

00.00 sati – Zabranjeno pušenje

02.00 – 04.00 sati – DJ Drug Podrug

Ulaznice za koncert mogu se još danas (petak, 25. ožujka) kupiti u pretprodaji po cijeni od 60,00 kuna i tako do subote (26. ožujka) do 14 sati u caffe barovima Bono, Baldekin i Azimut u Šibeniku te putem Entrio online prodaje. Od sutra, od 14 sati ulaznice će se moći kupiti po cijeni od 80,00 kuna na ulazu u koncertni prostor. 


Dodajmo da je broj ulaznica ograničen, a ulaznica je ostalo još malo, stoga požuri, glavu ne gubi i kartu na vrijeme kupi.

- Sve je spremno. Bendovi su nabrijani i jedva čekaju doći jer i Repetitor i Zabranjeno pušenje obožavaju Šibenik. Kako nam kažu, i ovog će puta dati sve od sebe da ovo bude još jedan od onih šibenskih koncerata koji se pamte – kratko je kazao Igor Bergam, predsjednik Udruge P.A.R.K., organizator Kulturaljke 2016.

Sve detaljne informacije o Kulturaljki 2016, odnosno završnom koncertu mogu se pronaći i na Facebook stranici https://web.facebook.com/Kulturaljka/?fref=ts i/ili https://web.facebook.com/events/1770803683147825/ .

 

Inače, vrijedi znati i ovo: otvorena su ova glavna vrata za ulaz u Bribirske, tako da ne morate ulaziti gdje se ulazilo na Terraneo nego odmah kroz ovu kapiju i ravno. Sad je put od grada do hangara još kraći i pristupačniji!


A tu je i akcija Taxi Bože koji tu večer samo za 20 kuna vozi četvero ljudi, ili za 50 kuna čak osmero ljudi! Daš 5 kuna i ne misliš se za prijevoz. Vidimo se 26.03. na najboljoj proljetnoj zabavi u gradu!

 

 

naslovna fotografija: detalj s nastupa Repetitora na Regiusu u Šibeniku
 

Iz kategorije: Kultura