Datum objave: 24. Ožujak 2016

Ususret finalu: Šibenska Rhea u borbi za nastup na kultnom Exitu

Šibenik News
Šibenik News

U petak, 25. ožujka, na pozornicu kluba Judinog drvo, u Splitu, popet će se pobjednici pet prethodno održanih kvalifikacijskih večeri među kojima je i jedan šibenski predstavnik, a riječ je pobjedniku treće kvalifikacijske večeri.

 

Bendovima iz Splita, Slavonskog broda i Čapljine u borbi za glavnu nagradu koja, između svega ostalog, nastup na Exit festivalu, pridružit će se šibenska Rhea. 

 

Izvan konkurecnije, nastupit će i kantautor Mauro Mar. Redoslijed nastupa odredit će se izvlačenjem, a prvi bend će započeti s nastupom točno u 22:00h.

 

Pobjednik Festivala osvojit će snimanje singla (producent: Dean Clea Brkić) i videospota (režiser Vojan Koceić - Pilot studio). Također, od ove godine uspostavljena je suradnja sa EXIT festivalom, zasigurno jednim od najpoznatijih i najpopularnijih glazbenih festivala koji se već šesnaest godina održava na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu.

 

Kao rezultat ove suradnje, pobjednik ST-@rta 2016 te će nastupiti na Future shock stageu EXIT festivala.

 

O pobjedniku kvalifikacijskih večeri, a u finalnoj večeri i pobjedniku festivala odlučuje publika i tročlani žiri u sastavu:


- Dean Clea Brkić - producent, autor, glazbenik, Predsjednik UZG STOP,
- Saša Antić (TBF) - producent, autor, glazbenik,
- Davor Gavran (Dioniz) - autor, glazbenik.

U sklopu svih večeri ovogodišnjeg Festival autorskih bendova - ST@rt 2016, sa Udrugom Deseti život iz Splita te Azilom Aurora iz Omiša, sudjelujemo u donatorskoj akciji u kojoj će svi posjetitelji biti u prilici svojim donacijama pripomoći napuštenim životinjama.  

Iz kategorije: Kultura