Datum objave: 23. Ožujak 2016

NAGRADNA IGRA Dijelimo karte za uskršnji koncert Dražena Zečića u Aurori

Šibenik News
Šibenik News

 

Iako u korizmi ne nastupa, Dražen Zečić preduskrsno vrijeme proveo je marljivo radeći u studiju kako bi nas uskoro počastio novim singlom koji će predstaviti na ovogodišnjem CMC festivalu i kojim će najaviti i svoj novi album koji je u pripremi.

 

No ovu nedjelju na Uskrs, 27.03. kralj dobre zabave i legenda domaće scene vraća se na pozornicu i to u primoštenskom najpopularnijem klubu Aurori. Svi koji su već bili na Zekinim koncertima znaju da je riječ o nekoliko sati vrhunske zabave, a za sve ostale ovo je izvrsna prilika da se u to uvjere u modernom ambijentu Aurore.

 

Publika će imati prilike čuti Zekine najveće hitove koji su ga i plasirali na sav vrh glazbene scene poput 'Pokidat ću lance sve', 'Boem u duši', 'Opiti nikad se neću', 'Nitko nema dva života' i mnoge druge. Svi Zekini fanovi pozvani su u Auroru 27. ožujka, a ulaznice su već u prodaji na adriaticket.com po cijeni od 60 kuna.

 

Upravo na fan stranici Šibenik News portala traje nagradna igra u kojoj dijelimo četiri ulaznice za uskršnji koncert, pa požurite i iskušajte sreću. 

Iz kategorije: Kultura