Datum objave: 23. Ožujak 2016

Provjerite: Ivana Kovač ima novi ljetni hit - 'Bila boja'

Šibenik News
Šibenik News

Ljetna, vesela, dalmatinska - riječi su kojima Ivana Kovač opisuje svoju novu pjesmu 'Bila boja'. Razigranim stihovima i glazbom koju su za nju napisali Denis Dumančić i Nikola Bosilj iz Mejaša te odličnim aranžmanom koji potpisuje Igor Ivanović, 'Bila boja' mami osmijeh na lice te bi vrlo lako mogla postati hit koji ćemo ovog ljeta svi pjevušiti.

 

- Pjesma je prava ljetna, vesela... dalmatinska! Ovo je treća pjesma koju radim u suradnji sa Denisom Dumančićem. I ovog puta je autor glazbe i teksta, s tim da mu se ovog puta kao tekstopisac pridružio Nikola Bosilj iz Mejaša. Aranžman potpisuje Igor Ivanović u čijem je studiju pjesma i snimljena, kazala je Ivana te najavila i snimanje spota za 'Bilu boju' koje će povjeriti Filipu Dizdaru.

 

Pred njom je sada niz koncerata diljem Hrvatske, ali i u susjednoj Sloveniji, a tijekom ljeta i nastupi na festivalima.


- Ljeto će mi kao i svake godine biti radno, čemo se posebno veselim, kazala je Ivana. Sve datume nastupa možete pratiti na njenoj službenoj Facebook stranici.

 

Prošle godine Ivana je snimila prelijepi duet 'Dva goluba' s Mladenom Grdovićem, dok je njena pjesma 'Mala mafioza' bila pravi ljetni radijski hit. S obzirom na 'zarazni' ritam 'Bile boje', 'soundtrack' ljeta ponovno će nositi potpis Ivane Kovač!  

Iz kategorije: Kultura