Sidebar Menu

Datum objave: 07. Ožujak 2016

VIDEO Mladi Pirovčanin Franko Jan Seleman jedini županijski predstavnik na Lidranu 2016.

Šibenik News
Šibenik News

 

Franko Jan Selman jedini je predstavnik naše županije koji će sudjelovati na Državnoj smotri Lidrano 2016. Franko je odnio dvostruku pobjedu prošli tjedan na županijskom natjecanju u Lidranu koje se održalo u Kulturnom centru u Vodicama.

 

Članovi županijskog povjerenstva s Državnim izbornikom za dramsko-scensko stvaralaštvo i literarni rad predložili su učenika Franka Jana Selmana, 5.r. Osnovne škole Pirovac kao jedinog predstavnika svih Osnovnih škola Šibensko-kninske županije u području pojedinačnog dramskog nastupa i u području literarnog stvaralaštva za Državnu smotru LiDraNo 2016.

 

Mladi Pirovčanin pobijedio je literarnim radom Mama šopingholičarka i monologom Cijepljenje.

 

Državna smotra LiDraNo 2016 je smotra odabranih radova u literarnom, dramsko-scenskom i novinarskom izrazu učenika osnovnih i srednjih škola u Republici Hrvatskoj, najviša razina nakon općinske/ gradske i županijske razine. Organizatori su Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Agencija za odgoj i obrazovanje.

 

U nastavku pogledate video nastupa Franka u Vodicama. 

Video

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam