Datum objave: 16. Veljača 2016

U prodaji jeftinije ulaznice za tišnjanski Love International festival

Šibenik News
Šibenik News

Novi festival na hrvatskom festivalskom nebu je Love International koji ove godine nastavlja naslijeđe kultnog The Garden Festivala. Novo poglavlje počinje 29. lipnja i traje do 6. srpnja 2016., lokacija je komadić raja u The Gardenu u Tisnom, a intiman festival okružen šumom i prekrasnim morem smjestio se u skrivenom zaljevu. 

 

Love International festival objavio je cijene festivalske i dnevnih ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova.
Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica - 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr, tj. na linku https://www.entrio.hr/event/love-international-3032

Svi kupci Ex-Yu ulaznica moraju na ulazu predočiti važeći dokument. Ulaznice za klub Barbarella's i zabave na brodovima se kupuju posebno, a sve informacije potražite na stranici http://loveinternationalfestival.com/

 

Love International privlači raznoliku publiku iz svih dijelova svijeta na odličnu kombinaciju odmora i zabave. Tijekom dana festival pruža odmor pod suncem, ugodne noći pod zvijezdama u donose energiju i odličnu zvučnu kulisu, a sve kulminira u klubu na otvorenom Barbarella’s.

 

Raspored izvođača zabava na brodovima i klubu Barbarella's bit će objavljena uskoro, a tko je sve najavljen pročitajte na linku - ovdje.
 

Iz kategorije: Kultura