Sidebar Menu

Datum objave: 15. Veljača 2016

Ibrica Jusić napunio je Šibenčane ljubavlju valentinovskim koncertom u Kazalištu

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Nedjelja navečer, blaga kišica po cesti, Valentinovo, ambijent Šibenskog kazališta i Ibrica Jusić uživo. Zvuči kao idealna atmosfera za provesti taj dan zaljubljenih s voljenom osobom. Tako je i bilo sinoć u skoro pa popunjenom šibenskom teatru gdje je dubrovački kantautor odsvirao svoj bogat i zanimljiv repertoar, za ovaj put nazvan 'Od Šekspira do sevdaha'.

 

 

Publika je uživala u svakom taktu Ibričinih velikih uspješnica kao i obradama drugih pjesama u njegovom specifičnom stilu. Ibrica je svirao i pjevao, a njegov vjerni pratitelj Bond je samo ležao i mirno slušao, uostalom kao i svi u kazalištu. Kad su došle na red "Ljubi san vašu kći", "U svakom slučaju te volim" ili "Pismo Čali" Vice Vukova, i publika se uključila kao prateći zbor i dovela atmosferu do vrhunca.

 

 

Lijepa večer u Šibenskom kazalištu u svakom slučaju, potvrdio je to i sam Ibrica koji je kazao kako jako voli Šibensku publiku, a ona mu je to vratila dugotrajim pljeskom i pozivom na bis. 

 

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam