Sidebar Menu

Datum objave: 11. Veljača 2016

Marko Škugor prvi put nastupa kao dio 'Tri tenora' uz Pecotića i Šegota

Šibenik News
Šibenik News

Šibenski tenor mlađe generacije Marko Škugor jedan je od 'tri tenora' koja će nastupiti na koncertu 'Klape u Lisinskom' u Zagrebu što će biti prvi put da Šibenčanin, Eduard Šegot i Marko Pecotić zajedno nastupaju pod imeno 'Tri tenora'.

 

- Ova tri impresivna vokala već su nas pojedinačno očarala, a zajedno donose jednu potpuno novi glazbeni doživljaj - poručuju organizatori zagrebačkog koncerta čiju su nositelji omiljene domaće klape Cambi (K. Kambelovac), Iskon i Šufit, a koji će se održati 4. travnja u metropoli. 

 

- Marko Škugor javnosti je već dobro poznat po svojim pjesmama 'Dalmatinska vilo', 'Srića moja' i najnovijoj 'Srce južnjačko'. Markov status šibenskog slavuja potkrepljuju i njegove mnogobrojne nagrade s raznih festivala - pišu iz Scardone o šibenskom pjevaču. 

 

Koncert 'Klape u Lisinskom' okuplja ponajbolje domaće klape i važan je događaj u godini za ljubitelje dalmatinske pjesme.  

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.