Datum objave: 27. Siječanj 2016

Narančasta zgrada iznad Banja dobiva Dnevni boravak za mlade

Šibenik News
Šibenik News

 

Članovi Udruge Mladi u EU pozivaju se sve mlade sa područja grada Šibenika da dođu 01.02.2016. godine u 12:00 sati u prostor „Narančaste zgrade“ na otvorenje Dnevnog boravka.

Dnevni boravak se otvara u sklopu programa Klub mladih „ENTER“ kojeg provodi Udruga mladih „Mladi u EU“ (nositelj programa) u partnerstvu sa Šibenskom udrugom mladih i Gradom Šibenikom, a kojeg financira Ministarstvo socijalne politike i mladih.

Cilj Kluba mladih je podizanje kvalitete života mladih kroz aktivnosti primjerene njihovoj dobi i potrebama gdje mogu razvijati različite potencijale, ideje i inicijative. Ciljana skupina Kluba su mladi u dobi od 15 do 30 godina, nezaposleni mladi u dobi od 18 do 30 godina te studenti sa područja grada Šibenika. Usluge koje se pružaju mladima u sklopu Kluba su: besplatno korištenje interneta i računala za ispis učeničkih i studentskih radova, stručna literatura, „mini knjižnica“, razni časopisi (National Geographic, Geo, Meridijani…).

Cilj Dnevnog boravka za mlade je kvalitetna organizacija slobodnog vremena za mlade. Aktivnosti u sklopu Dnevnog boravka su filmske večeri, društvene večeri, književne večeri, izložbe, slušaona. Radno vrijeme Dnevnog boravka za mlade je od ponedjeljka do petka u vremenu od 12:00 do 20:00 sati na adresi Prilaz tvornici 41. u Šibeniku (prostor ''Narančaste zgrade'') .
 

Iz kategorije: Kultura