Datum objave: 25. Siječanj 2016

Playboyeva zečica Ena Friedrich, porijeklom iz Primoštena, otvoreno o sexu i samo sexu

Šibenik News
Šibenik News

 

Sexy Primoštenka Ena Čobanov poznatija kao Ena Friedrich, Playboyeva je zečica i povjesničarka umjetnosti s velikom ljubavi prema erotskoj fotografiji koja redovito piše kolumnu za portal macho.hr. Donosimo vam današnje štivo iz pera seksipilne 28-godišnjakinje koje je nazvala "Sex, samo sex".

 

Mogu pisati i naklapati o društvenim nejednakostima, politici, religiji, srećama, nesrećama, ali ono što vas zanima, konačno i neopozivo, je sex i samo sex. Na koje načine ga prakticiram? S kim? Kako to izgleda? Koliko dugo nam traje? Tema je podjednako atraktivna onima koje sex fascinira i onima koje on sablažnjava. Balansirajući između užasa i zanimanja i najtvrdokorniji moralist htjet će zaviriti u to najintimnije od ljudskog stvora. Čitalac je i sam toga svjestan, upravo u seksualnoj zoni čuče njegove najdublje predrasude i apetiti.

Povest ću vas ovaj put kroz trenutke u kojima se stapaju vlažne prepone, uzdasi, miris muškarčeva tijela i slankast znoj. Među naša zažarena lica i isprepletena tijela. Pokušat ću vam dati uvid u intenzitet i mekoću poljubaca na vratu, ugodne trnce pod kojima tijela podrhtavaju i ježe se, prste koje traže moje grudi i naša rastrojena čula. Opisat ću silinu njegovih ruku koje me sputavaju u pokušaju da grizući plahtu budem što tiša. Moj orgazam. Njegov orgazam.
To vam nije dovoljno, želite potpun izvještaj. Želite detalje. Kakav je moj partner, jeli visok, debel, star? Dali ima orlovski nos, neku tetovažu il rupicu na bradi? I ono najsočnije, koliko zarađuje, koliki dio na mene troši, što vozi i zašto sam baš njega odabrala? Zašto on mene?

Iz čitaoca već žuč progovara ali će se suzdržati da ne ostavi elektronski trag svoje prisutnosti u obliku nelogičnih komentara (jer to jesu) i nerazumljivih (jer su pisani u afektu). Neugodno mu je što je uopće kliknuo na ovakav tekst, na nešto što sam ja napisala. Slobodno prekinite s pripremama da me desetkujete, jer iako ne volim cenzure, puteni sadržaji jednostavno nisu moj stil. I ne, ne mislim da je sex najintimnije od čovjeka. Ići ću tako daleko da kažem kako je sex za mene gotovo pa nebitna stavka. Daleko važnije je sve ono što je bilo prije njega, sve ono što slijedi nakon...

 

Tekst (i slike) u cijelosti pogledajte OVDJE

Iz kategorije: Kultura
Označeno u: