Datum objave: 18. Siječanj 2016

Imaš dobar glas i sviđa ti se šibensko Kolo? Javi se na audiciju već danas

Šibenik News
Šibenik News

U godini velikog jubileja, proslave 950-te godišnjice prvog spomena grada Šibenika, Šibensko „Kolo“ priprema ambiciozan i atraktivan program.

 

Program uključuje osmišljavanje mobilne izložbe „Stoljeća šibenske muzikalnosti“, organizaciju međunarodnog festivala zborske glazbe „ADRIA CANTAT“ i brojne koncerte i nastupe na kojima će biti izvođene prigodne skladbe šibenskih, hrvatskih, te međunarodnih autora.

Od Županovićevih „Stoljeća devet“ koji su obilježili veliku šibensku proslavu 1966. godine, preko pokliča Nikole Šubića Zrinskog „U boj, u boj!“ koji ove godine također slavi okrugli jubilej, pa sve do spektakularnog, svjetski poznatog djela „The Queen Symphony“ Tolge Kashifa koje ćemo izvesti na Tvrđavi svetog Mihovila.

 

Želja nam je da Kolo izgleda i zvuči još moćnije. Da svojom pojavom i snažnim, šibenskim pjevačkim izričajem ispunimo pozornice i srca ljudi. Stoga pozivamo sve prijatelje dobre pisme, druženja, zezancije i putovanja da nam se pridruže.

 

Postanite Kolašice i Kolaši. Prijavite se na audiciju koja je otvorena za sve glasove. Dođite već večeras, u ponedjeljak, 18. sliječnja, od 18,30 u prostorije „Kola“ ili se javite pozivom ili porukom na dolje navedeni kontakt za dogovor za neki drugi termin. Molimo nazvati između 16 i 20 sati.
 

Iz kategorije: Kultura