Datum objave: 13. Siječanj 2016

PREDAVANJE U Š.U.M.-u: Couchsurfing kao prilika za putovati svijetom bez mnogo novca

Šibenik News
Šibenik News

Šibenska udruga mladih Š.U.M. u suradnji s članovima InfoZone iz Splita organiziraju predavanje pod nazivom 'Cauchsurfing: totalno drugačije putovanje'. O putovanju svijetom na jedan drugačiji način koji, između ostalog, podrazumjeva otvorenost uma putnika svim zainteresiranim govorit će Jakov Kusić koji je proputovao, kako doznajemo, više zemalja nego što ima godina.

 

- To može zahvaliti totalno drugačijem načinu putovanja koji za minimalan iznos novca pruža putovanja na destinacije po želji te nova iskustva i prijateljstva - piše u poziva na predavanje koje će se održati u subotu, 16. siječnja, s početkom u 18.30 sati u Narančastoj zgradi na području bivšeg TEF-a ili poviše Banja, kako vam drago.

 

Predavač Jakov Kusić iz prve ruke, iz vlastitog iskustva objasnit će što to couchsurfing doista jest te na koji način funkcionira. Uz to s publikom će podijeliti korisne savjete kako couchsurfing učiniti što iskoristivijim načinom putovanja, a što su priče o putovanjima Majkom Zemljom bez anegdota. 

 

- Otkrit će kako je spavao u palači pokraj jordanskoj kralja, gdje je partijao s američkim redateljima i manekenkama, zašto je u Meksiko ulazio u čamcu preko rijeke te zašto je u ratom zahvaćenoj Ukrajini dočekan kao heroj - poručuju organizatori. 

 

Dodajmo i to da se predavanje organizira u sklopu programa Regionalnih informativni centar za mlade Info Zona koji financira Ministarstvo socijalne politike i mladih. 

 

 

 

FotoCredit: Narančasta zgrada Facebook 

 

Iz kategorije: Kultura