Sidebar Menu

Datum objave: 04. Siječanj 2016

Program završen: Adio Đardin, vidimo se opet

Šibenik News
Šibenik News

 

Teško je nabrojati sve što je bilo na programu Adventskog sajma u Đardinu, ali bilo je veselo i živo i gotovo je nemoguće naći osobu koja barem jednom nije došla poviriti što se događa. Repriza Nove godine s Vatrom i Pavelom bila je zadnje što smo vidjeli. Pojele su se zadnje kobasice i fritule i popili zadnji gutljaji kuhanog vina. U parku kada se uklone drvene kućice ipak nešto ostaje. Sat koji će odbrojavati vrijeme do sljedećeg Božića i 950. rođendana grada Šibenika.

"Bilo je dobro, ali uvijek može bolje. Zato se nadamo da će sljedeće godine viti još više posjetitelja", rekao je Darko koji je zatvorio svoju kućicu s kuhanim vinom i fritulama.

Bilo je i primjedbi na rad Adventskog sajma. Javili su se neki od ugostitelja koji kažu da ih je grad oštetio organiziravši događanja i sve to plativši, te da su tako brojni šibenski lokali ostali prazni.

No, nema sumnje da jedna lijepa šibenska priča za sljedeće blagdane ima svoj nastavak

Iz kategorije: Kultura

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.