Datum objave: 26. Prosinac 2015

Zagrebački pop sastav Bang Bang premijerno u Šibeniku

Šibenik News
Šibenik News

 

Večeras će u 21 sat na Kraljevu dvoru prasnuti još jedni Porinovci – zagrebački retro/pop/blues sastav Bang Bang. Službeno su se okupili krajem 2012. godine, a osimautorskih pjesama, u oči i uši večeras će nam upasti obrade stranih pjesama u karakterističnom 'Bang Bang' stilu, a na repertoaru se može pronaći i pokoji stari, zaboravljeni, domaći hit.

"Prvi put smo u Šibeniku, program na Adventu izgleda odlično i iskreno - jedva čekamozasvirati!" rekla nam je Lara Antić, glavni vokal Bang Banga, podrijetlom Šibenka.

Već u utorak, 29. prosinca slijedi autorski soul/funk sastav Mangroove, kao uvod u najluđinovogodišnji vikend – program dočeka 950e u Docu započinje u 22 sata novonastalimosmeročlanim šibenskim sastavom The living room nakon kojih nas u 2016. uvode kultniPrljavci, a zabava će se do jutarnjih sati nastaviti uz DJ kolektiv Kraljevu stražu. Prvog se dana nove godine na omiljenu gradsku pozornicu penju popularni Vatra i Pavel, a 2. siječnjaprogram će zaključiti omiljeni zagrebačko-šibenski roker Miro Odak i njegoviGastarbajteri.

Zato, budi u Šibeniku! 

Iz kategorije: Kultura