Datum objave: 26. Prosinac 2015

Side project Luke iz TBF-a i Yurija iz Stillnessa Banana Zvuk večeras na rođendanu P.A.R.K.-a

Šibenik News
Šibenik News

 

Zbog smrtnog slučaja u obitelji, Sara Renar nažalost neće nastupiti večeras u sklopu rođendana Udruge P.A.R.K. koji se slavi u klubu Azimut.

Ipak, slavlje neće izostati. Za glazbeni program bit će zaduženi Luka i Yuri iz DJ kolektiva Banana Zvuk. Side project članova TBF-a i Stillnessa preko kojeg promiču bass glazbu puštajući isključivo na vinilima. Ovo im nije prvi put u Šibeniku, a svi koji su ih imali priliku slušati znaju da je to zabava na kojoj se pleše do dugo u noć, poručuju organizatori iz P.A.R.K.-a.

Glazbeni dio rođendana počinje u 23 sata, a prije toga svi posjetitelji kluba podno Katedrale moći će razgledati izložbu plakata dosadašnjih manifestacija u organizaciji Udruge P.A.R.K. koji će biti izloženi od 19 sati.

"To su plakati naših dvanaest dosadašnjih manifestacija koje smo organizirali u zadnjih 5 godina. Zanimljiv i raritetan materijal. U isto vrijeme to su mala umjetnička djela jer svaki plakat je izradio neko od volontera udruge koji se bavi grafičkim dizajnom i unio svoj duh u te promo materijale" kaže Igor Bergam, predsjednik Udruge.

Na rođendanu će se dijeliti i promo materijali s pozivom svima da se uključe u rad udruge i tako sudjeluju u ovim hvalevrijednim manifestacijama "parkovaca".

Iz kategorije: Kultura