Datum objave: 11. Prosinac 2015

Vrana 2015. - Šibenska Gimnazija danas bira svoje najbolje bendove i pjevače

Igor Bergam
Igor Bergam

 

Tradicionalno natjecanje gimnazijskih glazbenika Vrana 2015. po trinaesti put za redom održava se u gornjoj dvorani šibenske srednje škole. Natjecat će se oko 30 učenika, koji će pjevati i svirati bili u bendovima ili solo izdanjima. Najboljima dodijelit će se nagrade i to u kategorijama vokalni nastup, scenski nastup i najbolji navijači u publici. Žiri sastavljen od 3 profesora i 2 učenika sigurno neće imati lagan posao.

Organizacijski odbor i ove godine čine gimnazijalci, većinom maturanti uz pomoć dviju profesorica, Ivane Marelje i Lorane Antunac.

"Vrana je znači natjecanje bendova svih šibenskih srednjih škola. Osim gimnazijskih izvođača bit će tu i tri benda iz drugih srednjih škola. Isto tako u žiriju se ne nalaze samo profesori i učenici iz Gimnazije nego i jedan predstavnik druge škole, tako da nitko neće moći pobijediti preko veze" šali se simpatična Lucia Bratić, maturantica Opće gimnazije i jedna od organizatorica ovogodišnje Vrane.

Pripreme su u punom tijeku i uskoro će biti sve spremno za današnji pravi glazbeni spektakl. Vrana počinje u 18 sati a gost šibenskih gimnazijalaca je popularni Marijan Ban.

 

Iz kategorije: Kultura
Označeno u: